onsdag 2 september 2015

[ In the house ]


Hej hallo! Här kommer en liten mellanrapport igen från vårt lilla husprojekt. Börjar faktiskt kännas som om vi är på god väg. En inflyttning till julen kanske inte är omöjlig i alla fall...

Nedan ser ni läget i Aflons rum, enda som fattas är egentlingen lister. På högra bilden ser man även våra kommade brytare. SVARTA!! I like!

Badrummet går i vitt, vitt och grått.
Ännu fattas vår tvålhylla (skall bli ett intressant projekt). Och hur tusan skall man veta hurdana duschar och WC-stolar man ska välja?? Dilemma...


Här komer WC-stol + lavoar.

Till vänster Bastun och till höger klädrummet.

Sovrummen är överlag ganska klara, men som sagt fattas en massa lister. Hur många meter list går det egentligen åt i ett hus???
I gästrummet (bilden till vänster) är väggarna målade med Kalklitir, annars är alla andra gråa väggar målade med "vanlig" väggfärg.


Även hjälpkök och WC:n är färdigt kaklade och panelade/målade.  

Får jag presentera vårt mest kaotiska rum: KÖKET! 
Här är mycket på gång...i väntan på köksskåpen och maskinerna.

Vardagsrummet fick sin laminat förra helgen och för tillfället håller vi på med klinkers i vindfånget. Blir svart-grå shackrutigt. 


Som ni ser går hela huset rätt långt i samma färgskala. Grått, vitt och svart. Tråkigt kan någon tycka. Men praktiskt tycker jag. Då kan man istället variera lätt med textilier och prynadsgrejer.

Nu ska jag njuta av en lugn och skön kväll. Det har varit rätt mycket nu...

4 kommentarer:

 1. Oj, oj så fint ert hus blir! Ni har ju kommit långt! Vet att det ligger massor med arbetstimmar bakom, men nu börjar det ju synas allt som gjorts och nu har du det skojiga framför dej att snart inreda!
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, man börjar äntligen se ljuset i tunneln :)

   Radera