lördag 2 maj 2015

[ Walk-in-closet ]

Okej, låt oss fortsätta inrednings-analysen! 

NEXT: Klädrummet.

 Eller vårt walk-through-closet som gubben kallar det (man kan gå genom klädrummet till badrummet). Hur mycket spännande får man då inklämt i ett klädrum? Jaa, inte så förfärligt mycket. Vad gäller ytmaterial blir det rätt långt samma som i vårt eget sovrum. Eventuellt några inslag av överbliven panel.

Själva klädförvaringen kommer antagligen att byggas ihop av olika Ikea produkter.
 Riktiga klädskåp med alla lådor och hyllor kostar ju skjortan, så tänkte åtminstone försöka greja ihop en egen version av bl.a. MALM byrån


 KALLAX (föredetta EXPEDIT) hyllan

och en enkel stång för byglar.

Förutom klädförvaring, har jag planerat in en liten smink-hörna. En väldigt enkel sådan. Lite i stil med den ovan till vänster. Enda negativa är ju att rummet (enda i hela huset) saknar fönster och dagsljus). Men med bra belysning skall det nog gå bra. På tal om belysning! Hela klädrummet skall lysas upp av 3 stycken sådana:


Och vid sminkhörnan eventuellt en extra vägglampa.

Hade även först tänkt mig skjutdörrar in till klädrummet, men den ideén rann ut i sanden vid något skede och nu är det för sent. Vi tar det i nästa hus :P


Själva rummet är ca 7 m2, så relativt mycket bråte borde man få dit och rymmas. Fast hoppas verkligen att jag lyckas hålla någorlunda ordning.

Det återstår att se...

2 kommentarer:

  1. dagsljuslampa vid sminkhörnan? lr led? kolla in adlux.fi. Blir super snyggt dagsljus-sken med rätt lampa! :)

    SvaraRadera