tisdag 24 februari 2015

[ Vår vardag ]

Dagarna går... 
Veckorna går... 
MÅNADERNA GÅR!

Känner att jag varken har haft lust eller tid att satsa på bloggen. Inget händer här hemma. Jag och Alfons städar, tvättar och lagar mat, medan pappa i huset spenderar så gott som all ledig tid på bygget. Visst kunde man visa mer bilder från bygget... men allvarligt talat, vem är intresserad av att se ett halvfärdigt hus med en massa sladdar, isolering, betong och trästolpar. Tror vi vi får återkomma med mera bilder då vi på allvar tar i tu med inredningen.


Alltid nu och då åker vi ut för att hälsa på pappa på bygget. Och en liten kaffepaus hinner man ju alltid med. Här ovan ser ni värsta Kak-monstret...


Men denna vecka har vi en liten krasslig pöjk i huset igen. Så det blir inget dagis, utan bara vila hemma. Så mycket nu en galning på 1 år och 9 månader vilar... det är ju full fart, ALLTID!

Och om INTRESSEKLUBBEN vill anteckna så har rallychauffören på bilden varit utan TUTT (napp) nu i 1 vecka. Kan inte förstå varför vi väntade så länge, det gick ju smidigare än smidigast. Ibland kan han fråga efter den, men glömmer det nästan direkt. Hade räknat med 10 ggr mer gnäll och skrik.
Det var allt för denna gång.

Over n´out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar