torsdag 27 februari 2014

[ Barnlås ]

Håll i er, ni kommer inte att tro era ögon.
Sällan har man skådat nåt så opraktiskt, ohållbart och framförallt rysligt FULT!

Får jag presentera vårt barnlås på ugnen:

Japp, ni ser rätt: ORANGE TEJP!!


Men vad skall man ta sej till med en ugn utan barnlås, har någon ett bra tips på lager, spotta ut det DIREKT!!!

4 kommentarer:

 1. Vi har barnlås men behövde aldrig aktivera det. Vi lärde pojken från början att man inte får röra ugnen, eller gräva igenom alla lådor. "Man kan få pipi" :) Om han ändå vill leka med lådorna i köket så samlar man alla ofarliga grejer i en låda (slevar, visplar etc) och lär honom att den lådan är ok, dom andra är inte hans. Och med ugnen kan man träna så (om inte luckan blir HELT brännhet), att när den är på så "visar" man åt honom att man får sjukt när man rör den.. "Ajajajajaj!" Fungerade för oss :)
  /Fia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj det där lät lätt... har nog inte fungera här tills hos oss. Det har nästan motsatt effekt. Det som man absolut inte får röra är extra intressant. Och hos mina föräldrar är det ännu värre med vedspisen som blir brännhet... och den e ju förstås extra jännä!!!

   Radera
 2. Auts... :D Finns nog inte. Vi har en gammal spis men där e ju en så där vipu man ska trycka in o tjejem knäcer et först nu som treåring... Finns nog int mycket annat än tejpen, eller värre, snöre från handtaget till någo skåp ovanför. Men stå ut.. Han släpper det när han når ännu högre ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får se hur hans intresse utvecklar sej. För tillfället drar han upp hela ugnsluckan och börjar slicka på insidan!! Mums.. och inte helt nice om ugnen är på. Men då vaktar vi förstås extra noga.

   Radera