onsdag 13 november 2013

[ Tudelat ]

Ibland funderar jag, är det rätt?
 Rätt att man lägger ut en massa bilder på internet på sitt barn? Det är inte direkt som att de får bestämma själva! Fast jag är ju långt ifrån ensam om det. Och jag vet att en del läser min blogg bara för att se bilder på just vår lille herreman.

Vad tycker ni?

Nå tills vidare tänker jag fortsätta som tidigare... tills jag kommer på andra tankar!


 [ bild från första HANDBOLLSMATCHEN! ]2 kommentarer:

  1. Jag är precis den där hycklaren som innan jag hade barn sade att jag aldrig skulle lägga ut bilder på barnen på internet! Ännu när födelse- och dopannonserna med bild sattes i tidningen försvarade jag det med att folk egentligen betalar för tidningar, medan vem som helst har tillgång till internet, om du fattar hur ja tänkte?? Sen blev det även för mig allt lättare att lägga upp bilder på Benjamin, jag funderade nog mycket på hurudana bilder jag lade ut, och idag tänker jag nt överhuvudtaget mera. Jag menar, vem som helst slipper även in på min blogg. MEN, innert inne tycker jag nog synd om mina barn som inte själv kan påverka vem som har tillgång till bilder på dem... Som jag tidigare påpekat, man vet nog inte alltid vad som är bäst för ens egna barn heller, tyvärr. Fint att du tog upp detta, nu kommer jag att fundera hårt ett tag igen...

    SvaraRadera
  2. Jag hör till dem som försöker vara så anonym som möjligt. Jag tror inte vi gör varken rätt eller fel. Ingen vet hur internet kommer att påverka våra småttingar när de är 20 år. Det vi mammor gör har garanterat både för- och nackdelar. Jag tror det är lättast att göra så som man själv tycker att är ok och sätta upp sina egna gränser så att man känner sig bekväm. Så att man också kan förklara sina val åt småttingarna om de en dag funderar varför vi gjorde de val som vi tar idag.

    Och du hör ju inte till dem som berättar ALLT om ditt barn, utan främst publicerar du ju "bara" bilder :).

    SvaraRadera