tisdag 25 juni 2013

[ Klagotimmen ]

Tänkte införa "veckans-klagotimme". Då kan man samla allt sk*t och sådant man vill klaga över i ett enda inlägg varje vecka. På så vis kan läsaren lätt välja om han/hon vill läsa allt gnäll eller ej...

Denna idé fick sin början från dagens upplevelser. Så håll i er, här kommer bloggens första KLAGOTIMME:

"Den finska vården"

Man borde väl inte få klaga över detta, då det finns så många länder som inte ens har i närheten så bra vård som vi har i Finland. Men alltid går det inte som i Strömsö.

Idag stressade jag hem från min sköna promenad i solen, för att jag hade en telefontid bokad. En telefontid för att få resultaten från gårdagens blodprov på Lillen. Detta blodprov gjordes för 3e gången för att kontrollera att hans sköldkörtel fungerar ordentligt. Det eventuella felet på hans sköldkörtel beror på felaktig medicin som han fått i farligt stora mängder som endast några dagar gammal varelse.

Så gissa om man var måttlig irriterad idag när man punktligt försöker ringa till den tydligt givna telefonnummern i det hempostade brevet, och inser att telefonnummern INTE EXISTERAR. Provade 3ggr. Ger upp, börjar googla, byter lite på må få ut siffror och får till sist fram en nummer som fungerar. I andra ändan svarar en skötare. Nej tyvärr hon kan inte hjälpa mej och läkaren som sitter på infon är inte på plats. Vad tusan är det för idé med BOKAD TELEFONTID om läkaren ändå inte hinner ta emot ens samtal? Men skötaren lovade snällt att läkaren ringer upp mej inom 2 h. OK sade jag. Det har gått nu snart 6 h sen detta samtal. 
Så dagens telefon-stress: helt i onödan! All denna yrsel p.g.a. ett ordentligt VÅRDFEL!
(Och vi får verkligen hoppas att gårdagens blodprov är ok...)


Ibland blir man bittrare än bittrast!!

Slut på klagotimmen för denna gång!

TACK & HEJ!


1 kommentar:

  1. Voj nej! Du har all rätt att klaga efter vad som hänt er pojke. Hoppas allt ordnar sig!

    SvaraRadera