måndag 17 juni 2013

[ 4 Veckor ]


4 veckor imorse...


Svårt att tro! Fast på ett vis känns det som en evighet sen man låg och pinades på förlossningsavdelningen... men ändå inte?


Knepigt...

4 kommentarer:

 1. Och så fortsätter det.... tills de är vuxna. Tiden går så sjukt fort när man har barn. F ska till förskolan och jag har helt samma känsla.. minns varenda sekund på bb som om det hade varit igår! Eller typ för ett par veckor sedan. Så mitt råd är NJUT nu och ta varenda sekund av bebistiden till godo.. vare sig den är jobbig eller som på ett rosa moln! Allt detta kommer att kännas vemodigt riktigt snart när du inser att killen går och talar och inte alltid kanske vill sitta i famnen..

  SvaraRadera
 2. Ps. Jag försår inte nu när jag ser på din bild att hur i all sin dar jag har åkt på två veckors solresa med Fanny när hon var i den där åldern. Hohho.. Men bra gick det. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa alla pratar alltid om att tiden går så fort... börjar inse att den VERKLIGEN gör det! Man måste väl bara försöka njuta så mycket man kan :)

   Jag är nog imponerad på såna som sticker till södern med dessa småttingar... känns väldigt avlägset. Men tydligen tycks det gå riktigt bra bara man vill och inte stressar :)

   Radera
 3. Jo skulle inte ha åkt om inte det hade varit inbokat typ ett år i förväg. Jag visste inte ens att jag var gravid då vi bokade... men det gick bra och inga problem med värmen. Inte åkte jag med Felix trots att Bob åkte när han var bara några veckor.. ett kompispar som gifte sig i Thailand. Tyckte det var för långt och sen föddes han så mycket för tidigt så kändes att allt var så skört då ännu... förstagången mamma som jag var också. Men med Fanny var det liksom lite mer mod.

  Kram och lycka till nu med lillen. Han är så söt!

  SvaraRadera