tisdag 16 april 2013

[ Grå & Randig ]

Jepp, helt riktigt som en del av er gissade; den nya tapeten blev GRÅ och RANDIG!

Borde bara ta mej i kragen och fotografera slutresultatet... skall sikta mot slutet av veckan!!


Är riktigt nöjd att vi valde att ta farväl till blommorna. Rummet blev lugnare och känns eventuellt lite större? Fattas bara min nya matta och prydnadskuddarna. Båda beställda, men återstår att se när de tänker dyka upp.

Nu mot rådgivningen.
Fasar för vägningen, har på känn att jag har uppnått ett helt nytt 10-TAL!!

7 kommentarer:

 1. Härligt snygg tapet... Tänk så det kan förändra.. Inte är det väl så farligt med lite vikt ökning, det är ju bara tillfälligt ...
  Må så gott !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Don´t worry, när du har gått igenom 4st 10-tal och närmare 30 kg då kan du börja bli oroliga :D Men jag tror inte du hinner med de mera ;) Snygga tapeter, får jag låna din handyman att han kommer hit o tapetsera också? För min handyman vägrar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aj din handyman vägrar!!:) Krävs nog lite tålamod :) Du får försöka prata snällt bara... eller prova själv? Finns säkert video på youtube!! :)

   Radera
 3. Jo jag har nog tapetserat för 10 år sen men när ja sa att "de e bara o smätta lite måjå på tapeterna o sen flättar man upp dem" så tror jag inte att min karl var så övertygad att de e lätt :D

  SvaraRadera
 4. Det är meningen man ska gå upp i vikt när man är gravid så du ska bara vara glad om det är så! Kilona försvinner nog sen, och det är ändå inte så viktigt med några extra kilon efter att lill*n är född.
  Jag skulle själv haft beräknad tid 27.4 men födde vår döda dotter i slutet på januari. Jag gick aldrig upp i vikt och växte heller inte särskilt mycket fast jag var långt över halvvägs i graviditeten. Nu i efterhand vet vi att det var ett tecken på att vår bebis inte mådde bra, men då var jag ju bara nöjd över att inte gå upp i vikt.

  Lycka till med allt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst vet jag att viktuppgången är en del av graviditeten. Och än så länge orkar jag röra mej, så det är OK.
   Din historia skär i mitt hjärta!! Konstigt om man inte märkte nåt på rådgivningen?

   Önskar er allt gott!

   Radera
  2. märktes på rutinultraljud i vecka 22+3, hjärtljud men inget fostervatten. Blev skickade vidare och vidare och träffade 7(!) specialister på 4 dar före någon vågade såga något. vår bebis levde men mådde allt annat än bra och hade missbildningar och tumörer och dylikt (enda kroppsdelen som var okej var hjärtat..)Den sista specialisten, i tammerfors, sa åt oss att chansen att barnet överlever utanför livmodern är minimal, och överlever barnet en förlossning så lever det på sin höjd en vecka, med hjälp av maskiner. Så vi valde att göra en sen abort istället för att fortsätta graviditeten. Sen tog det ju några veckor för abortförfrågan att gå igenom och därför fick jag inte föda förrän i vecka 25+4.

   What doesn't kill you makes you stronger! Klart det är svårt, men efter obduktion och alla möjliga andra tester har vi nu äntligen fått svaret att det var en spontan händelse och risken att det händer igen är minimal. Vilket känns väldigt skönt nu såhär i efterhand!

   Radera