fredag 19 april 2013

[ Black n´White ]

Funderar på en ny matta till hallen. 
Färgskalan har jag ganska klart för mej: Svart & Vitt! Jaa och mönstret också för den delen: RANDIGT. Med tanke på detta skulle man kunna tro att det vore lätt som en plätt att veta vad man vad man ska välja!! MEN NEJ!
 Här ser ni några exempel på tuffa mattor jag råkade på då jag surfade runt i Cyberspace...

 Tror bestämt att jag får fundera lite till under helgen!!

Ha en superb FREDAG allihopa.

Som avslutning vill jag tipsa om en komisk artikel jag precis läste:

Fick åtm. mej att dra på mungiporna... trots att det är just detta man har framför sej!! :)

1 kommentar:

 1. Hej!
  Svarade på min sida så de andra kanske ser svaret också, men tänkte jag copypejstar det hit också:
  Hej Kickan!
  Största skillnaden är nog den att 5DMark II är för proffsbruk och EOS M är en hobbykamera som är kul att bära med sig. EOS M är spegellös och 5D Mark II har en spegel och en fullformatssensor. För att vara just en amatörkamera så presterar EOS M den alltså riktigt bra, men inte nära de knivskarpa bilder som en proffskamera gör.
  Jag saknar inget i EOS M. Den är och förblir en bloggkamera för mig- en som näpet får plats i handväskan och kan följa med vart jag än går.(Jag kommer alltså knappast att använda det där 70-200mm objektivet på den för jag köpte ju den för att den är liten) 50mm objektivet är en ritkigt bra lins för EOS M och så skulle jag gärna ha en 18-200 mm allroundlins till. Litet och behändigt.
  I prisklass skiljer det också en hel rymd mellan de här två så det känns tryggare att inte släpa en svindyr utrustning med sig när man bara ska till stan eller när jag bara smäller av bloggfoton här hemma.
  Hällde kaffe en gång i min jobbkamera- ett misstag som stod mig dyrt. Efter det undviker jag att ha arbetsutrustningen med mig på fritiden

  SvaraRadera