fredag 8 mars 2013

[ GRÅTALARM ]


Nu har vi då nästa dilemma: GRÅTALARM!
Priserna och modellerna varierar ju någå grymt...
 
Denna modella har jag lite siktat mej in på.
 
MEN tar mer än gärna emot lite erfarenheter och åsikter.
 
LÅT KOMMA!!


9 kommentarer:

 1. de där e någo som vi int har ännu heller, men jag har inte utforskat något desto mer heller ännu :)

  SvaraRadera
 2. De gråta-alarmet som du siktar in dej på har vi åt Ida. Vi fick den billigt från Gigantti när vi sa att den var billigare på verkkokauppa :D Bra med nattlappa o spelar skön plikke-plonne natimusik som Ida gillar. Sen har den lång hörbarhet så man kunde fira nyår ute på gården, sitta på ett glas saft hos granne o gå ut med hunden utan problem medan Ida sussar i sin säng.
  Ända e att den suger massor med batterier så de lönar sig att ha laddningsbara batterier (om man inte använder piuhan). Men med erfarenhet av två gråt-alarm så suger dom alla bra med batterier :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, bra att veta. Ska ta och kolla in lite närmare just det alarmet!! :)

   Radera
 3. Vi har åt Lucas dedär gula Philipsalamret (fast vi använder de ju inte mer och vårt är blått). Har varit nöjd med det, var inte direkt så finessfixerad utan ville bara ha ett alarm som funka och jag hörde då Lucas vakna. Jag fick det som gåva och har varit supernöjd med det! Även om det är av en större modell så stördes jag inte av det. Hoppas du hittar ett du gillar! Kram/Nonnu

  SvaraRadera
 4. Vi har just det där Philips avent alarmet och det har jättebra hörbarhet. Vi har tre våningar i vårt hus så det är ett måste. Dessutom kan man gå lite ut med hunden också och ändå funkar det. Använder dock inte plingplong melodierna alls. Den delen som mamman/pappan har med sej går att ladda med kabeln ifall den har batterier i sej, men den andra delen går inte. Så den används endera med stöpsel eller batterier.

  SvaraRadera
 5. Vi har också ett avent dect alarm, jag ville absolut ha ett som visar temperaturen i vagnen det här visar också luftfuktighet, (fast det har jag inte sett på), men det har vi ingen nytta av längre då B har sett till så att kabeln som visar temperaturen har brustit. Men bra var det med temp. mätning åtmistone på sommaren (kunde plötsligt visa 39 i skuggan.....), så funderar skaffa ett sådant igen. Vårt har 300 m hörbarhet och det har varit bra. Vi använder ännu i vagnen åt B, så jag tycker nästan att ett alarm är ett måste att ha iallafall :)

  SvaraRadera
 6. Dethär är super! http://www.padwico.se/index.php/sv/padwico-830 Superliten storlek så är jättesmidig att ha med vart som helst, både vibration och lysande lampor när barnet gråter så man kan dammsuga osv och ända märka när lillis vaknar!

  SvaraRadera
 7. Robinhood säljer den modellen du siktat dig in på förmånligt. 20e billigare än Microkulma i Borgå. Den fungerar bra o har lång hörbarhet. Laddningsbara batterier medföljer till "parent" delen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har åxå sett den i Tarjoustalo (som ligger ett stenkast från oss). Månne dom har ganska samma pris?

   Radera