fredag 25 januari 2013

[ Stickat ]

Det finns såå mycket stickade finheter för småttingar!! 


Jag hoppas att mamma snart börjar sticka så att stickorna glöder!! Själv tar ju mina sticknings-kunskaper slut ungefär vid en pannlapp. Nog för pannlappar också kan vara bra att ha, men känns kanske inte såå aktuellt för tillfället :)8 kommentarer:

 1. Jag tror nog att det inte är så svårt att få henne att sticka... Kan tänka att hon redan börjat...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Om din mamma saknar inspiration kan hon gå in här och kolla, finns för alla åldrar :) Jag kan nog också lämna in beställning om hon vill göra "lite" större plagg ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här finns kanske inspirationen :) http://www.pickles.no

   Radera
 3. lite smått kan finnas i min bod ;) annars är det bara att beställa ;)
  ~M~

  SvaraRadera
 4. Det finns nog ganska bra beskrivningar om man vill lära sig att sticka själv också. Jag får alltid nu och då ryck då jag börjar sticka, kroka och virka, men så vill tiden inte räcka till och det går långa tider innan man tar sig tid igen, tyvärr! Men kolla youtube, och mönster i tidningar, ordnas hantverksmässor nu och då...osv.. :) Ifall intresse finns. Är himla kul att använda plagg man gjort själv tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Hej! Grattis till både förlovningen och tillökningen! Det är bra med en mamma som gärna stickar :) För även om man kan själv, så vill tiden inte riktigt räcka till speciellt sen när man har små i benen :) Du funderade över mitt nya objektiv. Vi har en Sony Alpha kamera och de nyaste objektivet är 50mm/1,8, dvs ett fast objektiv som är ganska ljuskänsligt. Ljuskänsligheten är bra för då slipper man använda blixt genast, men i små utrymmen är det svårt att få större helheter med, men jag gillar det och det är bra som komplement till "standard" objektivet vi har :)Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 6. Super söt pippi-påse :) Och filt... Älskade det mönstret!

  SvaraRadera