måndag 25 april 2011

Påskhäxan lämnade sin katt kvar!!

Hej hallo...lever ni fortfarande?? Eller har ni förätit er på påskägg :)!! Måste faktiskt erkänna att det nog inte har blivit så mycket choklad som jag hade trott, men desto mera mat och kakor!!! Även idag bakade jag en pashakaka som vi har smaskat på i vårsolen.

Vet ni idag har jag verkligen njutit. Det börjarde med att en lurvig boll och ett par härliga ögon väkte mej 06.20 imorse...och då pratar jag inte om min sambo!! Utan världen goaste Bosse.

Okej han hade även en liten lekstund vid ca 03.30 i natt, men det tog inte länge så sussa vi alla så sött igen... och den lilla sötingen sover även nu. Men vi tänkte att vi sku härja som tusan med honom innan läggdags så kanske han sku sova lite längre än förra natten.

Det är ju nästan som att ha en liten baby hemma, man måst se till att han äter och går på toa, hela tiden hålla koll på vad han pysslar med. Vi har njutit på vår terrass nästan hela dagen och Bosse hade bestämt sej att han minsann också skulle vara ute i solen och leka. Det var verkligen inte det lättaste att springa efter honom på grannens gård...ups! Nåh bara han nu blir större ska han få strosa omkring i skogen på egen hand.

Efter att ha undersökt varenda vrå av bakgården i 2 h, tog Bosse en liten tupplur. Då passa vi på att koka lite kaffe och dricka första koppen vid vårt nya utemöblemang!Duktiga herren i huset fixade ihop allt på en kväll. Nu fattas bara grill, parasoll och sitt-dynor! Sen kan terrasslivet börja på allvar!!!

Hoppas att ni alla haft en sjudundrande PÅSK, för nu börjar vardagen igen!
Varm Kram

3 kommentarer:

 1. Vad gullig din lilla Bosse är... Förstår att du är förtjust !
  Skicka hälsningar till de dina i Borgå..
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Jätte snygg utegrupp ni köpt. kommer att bli fin mad dynor till.
  Oooh så gullig Bosse är. Så det blir sömnlösa nätter hos er nu också ;) hälsar en som har ingen aning om dygnsrytm just nu..haha..~marita~

  SvaraRadera
 3. Oj då, så gullig bebi ni skaffat. Söt och busig, precis som de skall va. Hoppas han inte gör allt för mycket dumheter där om nätterna...;)

  SvaraRadera