lördag 19 mars 2011

Vatten i alla former!

Så var det lördag (blev väckt 07:30 av ett samtal...kul, dit gick den sov morgonen), har ätit morgonmål i trevligt sällskap, lyx att bli bjuden på nybakta semlor!! Nu får man se vart denna dag leder.

Men gårdagen gick åt till att åka kommunala transportmedel( tåg & buss), för att sedan spendera kvällen i perfekt sällskap på Flamingo. Underbart att bara ligga och bubbla och snacka strunt, för att sedan avsluta med en ordentligt middag i en mysig restaurang! Själva stället " flamingo" var rätt ok, kanske inget jag direkt besöker på nytt, men får ändå betyget godkänt. Den bästa upplevelsen under hela kvällen var nog bassängen med musik under vattnet. Man tog ett djupt andetag, gick under ytan och bara kunde ligga där och nynna till musiken från högtalarna, en helt otrolig känsla...synd bara att man inte är expert på att hålla andan!!:)

Nu skall jag göra ett besök till vår eventuella nya familjemedlem, ska bli spännande!! Kommer säkert foto senare! Efter visiten skall jag åka och kolla till mina föräldrars stuga och strand, antagligen gå ut på isen en sväng, medan man ännu har möjlighet!!

Så här underbart kan det se ut på sommarkvällarna...lite andra visor för tillfället, börjar ha sådär smått "leidon" på snön :). Men nog ska väl sommaren komma så småningom, i vanlig ordning!!

Ha en fin lördag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar