måndag 17 januari 2011

Nytt och fräscht!

Japp nu är julen bortstädad hemma, endast lite utebelysning fick ligga kvar och lysa upp vår insnöade gård!
Bläddrade igenom lite olika kläd- och inredningskataloger igår. Fick verkligen inspiration att fixa lite hemma igen, ljusa fräscha färger, ta in våren (jag vet, man får int direkt VÅR känslor när man kollar ut genom fönstret!!). Nå tänkte börja med att försöka hitta en fin lampa till vardagsrummet och eventuellt byta ut hatthyllan i tamburen.
Hittade igår denna hylla i en tidning och kom fram till att den är mycket bättre än vår nuvarande hatthylla, som saknar stång för byglar! Så den skall eventuellt inhandlas nu på våren.

Vidare är jag lite sugen på panel, närmare sagt pärlspontpanel. Funderade på halv panel i köket och tamburen men det är ju allti lite knepit att bygga/renovera och bo på samma ställe. Därför skulle isåfall åtgärden få gå så smidigt som möjligt. Så för tillfället sitter jag och överväger alternativet: "panelskivan"! Någon som har erfarenhet av denna?

Den är tydligen inte så hemskt vanlig i Finland, fanns inte återförsäljare i allt för många städer... faktiskt inte en enda i Åbo-regionen! Så får nog lite fundera på saken, skulle ju nog allt vilja se och känna på skivan först innan uppköp! För att inte tala om priset, har ju inte en blek blå aning om vad denna skiva kostar...
Får spekulera vidare och kolla lite alternativ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar