torsdag 4 november 2010

Ljusglimtar i höstmörkret!

Mörker. Jaa det känns verkligen som om mörkaste tiden är nu. Ingen snö, ingen sol. Bara regn, vind och mörker. För att inte falla ner i den omtalade finska vinterdepressionen måste man söka med ljus och lykta efter ljusglimtarna i vardagen.
Jag tog ett första steg förra veckoslutet genom att inleda ljus-säsongen (jag vet, är lite sen i svängarna), mysfaktorn e ju fast hur hög.


Måste ännu få i ordning lite lyktor på utsidan, snart blir rävstigen en mysig julgata... mina grannar e duktiga på det här med levande ljus.

En annan ljusglimt i min gråa vardag står mina föräldrar för. Hade nämligen långväga besök igår!! Kände mej nästan som ett litet barn på julafton. Fina "presenter" hämta dom, så nu behöver vi bl.a. inte längre sitta på vardagsrumsgolvet/ i soffan och äta! Ytterligare några ljusglimtar blev det bokstavligen när elektriker-pappa kom igång med lamporna!! Ska se om jag hinner få ihop lite bilder tills imoron!

Bland all investering till vårt hem börjar man även märka att en liten uppdatering i garderoben inte skulle slå hål i sidan! Men pengar växer ju inte på träd och dessutom knackar julen inom kort på dörren... lite mycke nu. Fast förra helgen då jag egentligen var och handla lite smått och gott till lägenheten, fastna ändå ett par skor i handen, man kan ju inte ha för många skor, RIGHT?!

1 kommentar:

  1. Nope, man kan aldrig få för många par skor.

    SvaraRadera