måndag 18 oktober 2010

Två duktiga karar och kvinnlig logik!

Efter två långa och effektiva dagar i renoveringens tecken börjar det verkligen kännas som om vi klarar det. Vi ska nog hinna flytta i tid.
Bland borttappade verktyg, kebab och tapetklister lyckades vi tills sist få alla tapeter på plats och sista laminaten sätts på plats ikväll, herren i huset e hurtig nog och offrar sej till detta medan skribenten tänkar ta ett jomppa-pass.Helheten av vardagsrummet avslöjas i ett senare skede.

Imorgon blir det listuppköp, listerna e nämliigen det ända som kvarstår av vår renovering efter ikväll. Ha inte ens våga räkna hur många tusen meter vi ska ha... Man får se hur ruinerad man blir efter shopping-färden!!

Laminat läggningen blev även avbruten av ett annat projekt igår.
Vi hade nämligen turen att lägenhetens förra grannar lyckades söndra sitt kylskåp precis innan de flytta ut. Så de hamna köpa ett nytt åt oss, ett som i hasten sattes på sin plats och hade därmed en dörr som öppnades åt fel håll. Helt bakvänt! Så vi bestämde igår för att tag i saken... och de va sen ingen liten kaka att bita i. Men med 2 hurtiga pöjkar, lite kvinnlig logik och en nypa funderande fick vi det gjort till sist!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar