onsdag 20 oktober 2010

Lustiga lister & listig lust.

Alltså shit pommefrite de går åt många meter lister i en lägenhet (för att int sen tala om ett helt hus), och det e inga billiga grejor heller, vilket jag nog var medveten om! Men lister vill vi ha så de e bara att bita ihop och betala snällt! Men inga lister blev köpta igår då vi inte hade en tillräckligt lång bil till vårt förfogande, men vi skall väl lösa dilemmat senare i veckan.

De e märkligt ibland hur en obehalig känsla smyger inpå p.g.a. upplevelser i vardagen, svårt att förklara. Men man tappar lite lusten för saker och ting och känner sej oduglig... Som tur är dessa känslor väldigt tillfälliga och går snabbt över! Man får helt enkelt försöka tänka positivt!! Nog om djupa, flummiga saker :P!

Här i förra veckan besökte jag en gullig, lokal inredningsbutik. Brukar gå in där ibland och bara titta och samla inspiration. Finns så mycket fina saker. Denna gång inhandlade jag en liten "ställning", tänkte att man endera kan ha den till en fotoram eller bok. FÖr tillfället pryds den av min favorit kokbok.Annars... ett ganska prima datum idag: 20.10.2010 :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar